Привет, гость!

Meeleolukas sõbrapäev kontoris!

12.02.2015

Meeleolukas sõbrapäev kontoris!

Kohe-kohe on saabumas sõbrapäev ja seda vahvat tähtpäeva ei tasu kindlasti märkamata jätta! Mida siis teha, et oma kontoriski sobivat meeleolu luua? Pole ju vaja palju, et tööruume veidi kaunistada- väikesed, kuid igapäevatöös vajalikud töövahendid on selleks igati sobilikud. Meie bürookaupade valikus on palju selliseid tooteid, mis ühel või teisel viisil sõbrapäeva temaatikaga haakuvad ning rõõmsat meeleolu loovad.

 

Punased ja roosad järjehoidjad on igati omal kohal sel vahval tähtpäeval. Varu endale pakk neid pilkupüüdvaid organiseerijaid ning lisaks silmailule oma töölaual on ka kõik vajalikud paberid kenasti sorteeritud, ükski asi ei lähe sassi ega jää märkamata

Otse kümnesse valik on kindlasti roosa südamekujuline Post-it märkmekuubik. Loob romantilist õhkkonda nii sinu kontoriskui kodus ja on toredaks üllatuseks kolleegidele, kui neile temaatilisi märkmepabereid tellid. Võid lausa salapärast Valentini mängida ning oma lemmikkolleegi lauale armsa teate jätta. Väike toode võib üllatavalt palju põnevust ja rõõmu päeva tuua! 

Veel sobivad sõbrapäeval kodu ja kontorit ilmestama mitmesugused, värviküllased Post-it tooted. Punane ja roosa pole ainusvärv, mida sel päeval kasutada. Kui sulle meeldib hoopiski kollane või heleroheline või hoopiski orandź, siis jälgi oma sisetunnet ning tee oma kontor või kodu rõõmsaks erinevate, värviliste Post-it toodetega.

Kui kirevad toonid pole sinu lemmikud, siis leiad meie toodete hulgast palju leebemaid varjundeid. Pastelsetes värvides märkmepaberid on meie tootevalikus kenasti olemas. Ühtlasi on tegu ökotoodetega, mis valmistatud taaskasutatud materjalist. Nii on keskkonnale suur pai tehtud ning sina võid muretult oma märkmeid teha.

Post-it alus sobib kaunistama igat töölauda! Loob kelmikat meeleolu ning lisab särtsu oma vahva kuju ning julge punase värviga. Kõik märkmepaberi lehed on kenasti hoiul ja sinul on iga päev nägu naerul. Pole kahtlustki.

Kui sul on lihtsalt kelmikas tuju, siis kasuta sobivat värvi Post-it märkmepabereid ja kaunista kodus või kontoris sein südamekujuliselt. Usu, see juba kellelgi märkamata ei jää ja neid teateid loetakse äärmise huviga.

Tujuküllast sõbrapäeva kõigile! 

Leia kõik endale vajalikud kontoritarbed meie kontoritarvete veebikaubamajast>> või anna julgesti teada, kuidas saame Sulle kasulikud olla? Helista +372 650 4885, küsi pakkumist päringvormil>> , kirjuta info@okt.ee>> ja tule külla Pärnu mnt 160F, Tallinn E-R 8.30-17.30

Kirjalikele pöördumistele garanteerime vastuse 2 tunni jooksul äriajal, väljaspool äriaega esimesel võimalusel

 
 
Tagasi blogisse Facebook Jaga