Tere, külaline!
|

Tere sügis! Milliseid koolitarbeid siis kindlasti vaja on?

21.08.2015

Tere sügis! Milliseid koolitarbeid siis kindlasti vaja on?

Kooliaeg koputab uksele ning aeg on nii enda kui koolilaste koolitarbed üle vaadata. On ju need olulised vahendid, et õppimine sujuks probleemideta ning muretult. Õiged töövahendid on olulised igas valdkonnas ja õppimise tähtsuses ei kahtle meist enam keegi. Haridus on kõige alus ja korralikel koolikaupadel on suur roll õppimise tulemuste juures. Loomulikult leiad sa kõik vajaliku meie poest.

Milliseid koolikaupu siis kindlasti vaja on?

Ka tänapäeval ei saa me üle ega ümber paberist ja pliiatsist. Pakk kvaliteetset koopiapaberit peab leiduma igas kodus ja kontoris.

Multi Copy A4 80g koopiapaberNäiteks Multi Copy A4 80g koopiapaber, mis on arhiveerimiskõlblik ja pimedas kartoteegifailis säilib lausa 150 aastat. Täitsa piisav aeg ühele õppurile ning kindlasti heaks töövahendiks elukestvat õpet propageerima.

MillimeetripaberMillimeetripaber on asendamatuks õppevahendiks neile, kes peavad silmitsi seisma näiteks trigonomeetria, joonestamise ja lõigete tegemisega. Meie pakume millimeetripaberit nii A4 formaadis pakis kui ka A3 suuruses rullis.

Värviline paber pole vaid lastele, seda läheb tihti ka keskkoolis ja ülikooliski tarvis. Loomingulisust nõudvad erialad lisavad tihti ostunimekirja värvilise paberi. Meilt leiad erinevad värvilise paberid, seega tule ja uudista meie tootevalikut.

Joonistusblokk oma loomingulisust avastavatele lastele või akvarellipaber kunstitudengitele? Kes aga joonistamise ja maalimisega kokku puutub, see leiab meie toodete valikust selle nii olulise töövahendi- õige joonistuspaberi. Head ideed võivad ju peas olla, aga on vaja ka paberit, kuhu kõik peas keerlevad mõtted üles joonistada.

Ka kaustik on tänapäeval endiselt vajalik, pole arvutid seda toodet veel välja söönud ja ilmselt seda ei juhtugi. Soeta endale näiteks Esselte A4 suuruses ning 70 leheküljega kaustik, et ükski mõte või uus infokild ei jääks üles kirjutamata.

Olenevalt erialast või töökohast on tihti vaja siiski sülearvutit kaasas kanda ning selleks veendu, et sul on korralik arvutikott olemas. Kallis töövahend võib kergesti viga saada. Soeta endale näiteks klassikaline ning stiilne polüestrist Targus CN01 15,4-16“ arvutikott. Metallist rihmakinnitustega tootel on eluaegne garantii, mis peaks rõõmustama ka neid, kellel õppimiseks aastaid kulub. Kott peab sama kaua vastu, kui sinul tarkuse taganõudmine aega võtab.

Kui eelistad arvutikotina kooliõpilasele tüüpilist seljakotti, siis heaks valikuks on Leitz Smart Traveller 15,6“ arvutikott. Kombineeritud polüestrist ja ehisnahast mugav seljakott, kus on eraldi olemas tasku telefonile ning kõrvaklapipesa, on mõnusaks võimaluseks oma arvutit mugavalt ja turvaliselt kaasas kanda.

Ka pere väiksemad leiavad kõik vajaliku Orient Kontorikaupade tootevalikust. Et kooliskäimine noore õppuri õrna selga ei kahjustaks, on meie toodete seas erinevad ranitsad ja koolikotid.

 

Meisterdamishuvilistele on pakkuda 12 värviga Fiber-Castell plastiliine, millega oma loovust kasutada ning käelist tegevust arendada.

Veega eemaldatavad Carioca Birello 2 otsaga viltpliiatsid oma kirgaste värvidega peaks kuuluma iga kooliõpilase pinalisse.

Kas me müüme ka pinaleid? Loomulikult, näiteks pinal Hot Wheels mahutab kõik vajalikud pliiatsid, mis koolitööde tegemisel vaja lähevad.

 

Ka õpetajad leiavad omale vajalikud asjad meie toodete seast. Klassikaline tahvel ja kriit ei ole ju kuhugi kadunud. Fiorello tahvlikriite on nii valgeid kui värvilisi.

Kõik vajaminevad pliiatsid, pastapliiatsid ning markereid leiad samuti meie toodetevalikust. Isegi erksavärvilised kogujaga pliiatsiteritajad. Ei muud, kui võta vajaminevate koolitarvete nimekiri ette ning ilmselt avastad, et saad kõik vajaliku Orient Kontorikaupade poest ostetud. Sooritades ostud ühes kohas, hoiad kokku väärtuslikku aega, et veel viimaseid suvepuhkuse hetki rahulikult nautida. Meie muudame koolimineku meeldivamaks ja muretuks.

Kõik pakutavad koolikaubad leiad klikkides SIIA

Toredat uut õppeaastat kõikidele õpilastele ja õpetajatele!

 

Tagasi blogisse Facebook Jaga